Tuzson Bence: az ENSZ-ben is jelen van a Soros-terv
2018.01.27
Tuzson Bence: az ENSZ-ben is jelen van a Soros-terv
Az ENSZ-ben kezd erősödni a migráció támogatása, egy olyan javaslatcsomag készül, amely kísértetiesen hasonlít Soros György tervére - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár.

Tuzson Bence kifejtette: Kofi Annan korábbi ENSZ-főtitkár már évekkel ezelőtt is a migráció mellett érvelt.

Ez most az ENSZ-ben "szintet lépett". Egy olyan csomagon dolgoznak, amelynek célja a migráció felerősítése a világban. Azt szorgalmazza, hogy az országok nyissák meg határaikat, bontsák le a jogi határzárakat, továbbá részesítsék előnyben azokat a szervezeteket, amelyek erősítik a migrációt - mondta.

Ez Magyarországnak, de Európának sem érdeke. Ez a folyamat egész Európa kultúráját fogja szétverni - fogalmazott az államtitkár.

Tuzson Bence felhívta a figyelmet arra is, hogy ezek ráadásul tagállami, nemzeti kérdések.

A nemzeti kultúrák meghatározása, az, hogy meghatározzuk kikkel akarunk együtt élni, a nemzeti hatáskörbe tartozó kérdések - közölte.

A kormányzati kommunikációért felelős államtitkár annak kapcsán, hogy Soros György már meg is szólalt a magyarországi országgyűlési választás előtt azt mondta: Soros György "igaztalan vádaskodással illette a magyar kormányt", erre számítottak és a jövőben is számítanak rá.

Tuzson Bence leszögezte: abban a kérdésben, hogy Magyarország déli határán kerítés álljon, hogy megvédjék a magyar embereket, hogy Magyarország védje meg saját magát, "nem lehet kompromisszumot kötni, akárki akármilyen támadást indít az ország ellen".Forrás: MTI

Kiadó: FMS Online media
Szerkesztőség: maihirlap@maihirlap.hu
Értékesítés: sales@fmsonline.hu
Médiaajánlat