Újra C.A.F.B., és újra Karácsonyi Punkünnep! - Itt a Totálkor EP!
2021.11.09
Újra C.A.F.B., és újra Karácsonyi Punkünnep! - Itt a Totálkor EP!
Az élő ikonként is emlegetett C.A.F.B. zenekar mindig is híres volt a titokzatosságáról, így most sem meglepő, hogy a banda egy csapásra rukkol elő több jó hírrel.

Először is, csaknem két év után, decemberben újra Budapesten lép fel az immár három évtizedes punklegenda, méghozzá nem kisebb buliban, mint a Nagy Karácsonyi Punkünnepen teszi majd tiszteletét, többek között a Prosectura és a Hétköznapi csalódások társaságában. Továbbá, mivel a jó hír szerencsére nem jár egyedül, a ritkán koncertező punkok ősz végén vadiúj anyaggal is jelentkeztek.

Ám sajnos mivel az elmúlt másfél évben tomboló járvány miatt a csapat egyelőre képtelen volt befejezni a régóta ígért C.A.F.B. bakelitet, így a Totálkor címre keresztelt EP tulajdonképpen egy kicsit ízelítőül is szolgál, hiszen hallható rajta néhány olyan track is, amik majd a megkésett nagylemezen is biztosan helyet kapnak.

A "Totálkor"-on hallható 6 dal közül egy, a karantén-szituációt feldolgozó "Kártyavár" című nóta, amolyan előzetesként már tavasz óta pörög a lejátszókban. De vissza a jelenbe: a Karácsonyi Punkünnep december 18-án ezúttal egy kisebb helyen, a Kék Yuk-ban robban majd, ahova a limitált befogadóképesség es a jegyek korlátozott száma miatt érdemes már most lecsapni a belépőkre. Aztán egyszer remélhetőleg a 2020-ban elmaradt 30. jubileumi koncertre is sor kerül majd..Forrás: abc24online